Poređenje proizvoda ( od 3 )
Canon EOS 77D - 1 Canon EOS 77D - 2 Canon EOS 77D - 3 Canon EOS 77D - 4
Canon EOS 77D DSLR kombinuje napredne mogućnosti fotografisanja i snimanja sa intuitivnim dizajnom. Poseduje 24.2MP APS-C CMOS senzor i DIGIC 7 procesor slike koji omogućuju širokog opseg osetljivosti ISO 100-25600, kako bi se prilagodio snimanju u različitim svetlosnim uslovima kao i brzinu...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
735 86.436 RSD Prebaci u RSD
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Uštedi kupovinom kompleta
Canon EOS 77D
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM
Sandisk SD 64GB CLASS 10 EXTREME PRO 170MB/S
Uštedi
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Canon EOS 77D DSLR kombinuje napredne mogućnosti fotografisanja i snimanja sa intuitivnim dizajnom. Poseduje 24.2MP APS-C CMOS senzor i DIGIC 7 procesor slike koji omogućuju širokog opseg osetljivosti ISO 100-25600, kako bi se prilagodio snimanju u različitim svetlosnim uslovima kao i brzinu kontinualnog fotografisanja od 6 fps. Dizajn senzora poseduje integrisan Dual Pixel CMOS AF. Pri fotografisanju uz pomoć optičkog tražila koristi se AF sistem sa faznom detekcijom od 45 tačaka za brzo i precizno fokusiranje u različitim scenarijima upotrebe.

Što se tiče fizičkog dizajna, veliki 3" LCD osetljiv na dodir sa 1.04 miliona tačaka omogućava intuitivno upravljanje podešavanjima i korišćenje liew-view prikaza, a takođe je i pomičan kako bi se omogućilo lakše gledanje iz visokog i niskog radnog ugla. Pored toga, ugrađeni Wi-Fi sa NFC-om dostupan je za brzo i lako uparivanje sa pametnim telefonom ili tabletom, zatim za bežično deljenje slika a Bluetooth je takođe dostupan za deljenje slika i daljinsku kontrolu kamere sa mobilnog uređaja.

24.2MP APS-C CMOS Senzor i DIGIC 7 Procesor

24.2MP APS-C CMOS senzor i DIGIC 7 procesor slike omogućavaju postizanje visokih osetljivosti i performansi fotoaparata kako bi odgovarali i fotografima i videografima. Fleksibilan osnovni opseg ISO 100-25600 koji se može proširiti na ISO 51200 odgovara radu u različitim uslovima osvetljenja uz smanjen nivo šuma u odnosu na prethodne modele. Procesor takođe doprinosi velikoj brzini snimanja od 6fps za fotografisanje objekata koji se brzo kreću.

45-Point All-Cross Type AF i Dual Pixel CMOS AF Sistemi

Sistem automatskog fokusiranja sa faznom detekcijom poseduje 45 tačaka i omogućava brzo i precizno fokusiranje u teškim uslovima osvetljenja. Dizajn AF senzora pruža veću tačnost u uslovima niskog kontrasta i mešovitog osvetljenja a široka pokrivenost 45 tačaka idealna je za praćenje i održavanje fokusa na pokretnim objektima.

Kada koristite Live View ili snimate video zapis možete da koristite Dual Pixel CMOS AF što nudi veću pokrivenost kadra autofokusnim tačkama. Idealan je za video zapise jer će korisnici uživati u glatkom fokusiranju bez nedostataka koji se obično susreću na sistemima zasnovanim na detekciji kontrasta.

Video zapis

Pored snimanja fotografija EOS 77D takođe podržava Full-HD 1080p snimanje video zapisa do 60fps u MP4 formatu sa IPB kompresijom ili 30 fps u MOV formatu sa ALL-I kompresijom prilikom pravljenja time-lapse klipova. Snimanju video zapisa pogoduje opcija Dual Pixel CMOS AF sistema kao i funkcija Movie Servo AF. Movie Electronic IS je digitalna stabilizaciju slike u 5 osa koja služi da bi se umanjila pojava podrhtavanja fotoaparata na snimku. Ova opcija se može koristiti i u kombinaciji sa sočivima sa optičkim IS-om za efikasniju ukupnu stabilizaciju.Snimljeni zvuk je veoma kvalitetan, sa mogućnošću da koristite bilo ugrađeni mikrofon ili eksterni mikrofon.
EOS 77D takođe sadrži HDR Movie režim koji se može koristiti za postizanje većeg dinamičkog opsega tokom snimanja u scenama visokog kontrasta.

Dizajn tela aparata

 • Veliki pokretni LCD 3 inča sa 1.04 miliona tačaka nudi anti-refleksni dizajn za svetlu, živopisnu reprodukciju slike i snimanje uživo, a interfejs osjetljiv na dodir može se koristiti za intuitivno upravljanje i fokusiranje putem dodira
 • Gornji displej omogućava brzo i lako podešavanje parametara rada
 • Slot za jednu SD memorijsku karticu se koristi za snimanje
 • Bluetooth omogućava povezivanje pametnog telefona ili tableta radi brzeg deljenja slika između uređaja kao i mogućnosti daljinskog upravljanja
 • Ugrađeni Wi-Fi i NFC omogućavaju bežično deljenje, kontrolu i prenos slike sa kompatibilnim pametnim uređajem
 • Optičko tražilo je pentamirror tipa
 • Li-ion baterija LP-E17 omogućava 820 snimaka sa jednim punjenjem.

Ostale mogućnosti fotoaparata:

 • RGB + IR senzor za merenje sa 7560 piksela omogućava precizno merenje ekspozicije
 • Picture Style modovi: Auto, Standard, Portrait, Landscape, Fine Detail, Neutral, Faithful, Monochrome i korisnička podešavanja.
 • Kreativni filteri se mogu primeniti u aparatu za poboljšavanje izgleda slika i uključuju: Grainy B&W, Soft Focus, Fisheye Effect, Water Painting Effect, Toy Camera Effect, Miniature Effect i HDR Art (Standard, Vivid, Bold, Embossed).

 • Canon EOS 77D DSLR telo