Poređenje proizvoda ( od 3 )
Canon EOS 800D - 1 Canon EOS 800D - 2 Canon EOS 800D - 3
Objedinjujući svestrane funkcije u kompaktnom kućištu, EOS 800D iz kompanije Canon nudi napredne mogućnosti fotografisanja i snimanja, uz napredan set kontrola i mogućnosti povezivanja. Koristeći 24.2MP APS-C CMOS senzor i DIGIC 7 procesor slike 800D je u stanju da snima fotografije visoke rezolucije...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
730 86.213 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Uštedi kupovinom kompleta
Canon EOS 800D
Sandisk SD 32GB CLASS 10 ULTRA 100MB/S
Canon ORIGINAL TORBA
Uštedi
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Objedinjujući svestrane funkcije u kompaktnom kućištu, EOS 800D iz kompanije Canon nudi napredne mogućnosti fotografisanja i snimanja, uz napredan set kontrola i mogućnosti povezivanja. Koristeći 24.2MP APS-C CMOS senzor i DIGIC 7 procesor slike 800D je u stanju da snima fotografije visoke rezolucije sa proširenim rasponom osetljivosti ISO 100-51200 kako bi odgovarao radu u širokom rasponu osvetljenja. Kombinacija senzora i procesora takođe omogućava kontinuirano fotografisanje od 6 fps za rad sa pokretnim objektima. Dizajn senzora poseduje integrisan Dual Pixel CMOS AF. Pri fotografisanju uz pomoć optičkog tražila koristi se AF sistem sa faznom detekcijom od 45 tačaka za brzo i precizno fokusiranje u različitim scenarijima upotrebe.

Što se tiče fizičkog dizajna, veliki 3" LCD osetljiv na dodir sa 1.04 miliona tačaka omogućava intuitivno upravljanje podešavanjima i korišćenje liew-view prikaza, a takođe je i pomičan kako bi se omogućilo lakše gledanje iz visokog i niskog radnog ugla. Pored toga, ugrađeni Wi-Fi sa NFC-om dostupan je za brzo i lako uparivanje sa pametnim telefonom ili tabletom, zatim za bežično deljenje slika a Bluetooth je takođe dostupan za deljenje slika i daljinsku kontrolu kamere sa mobilnog uređaja.

24.2MP APS-C CMOS Senzor i DIGIC 7 Procesor

24.2MP APS-C CMOS senzor i DIGIC 7 procesor slike omogućavaju postizanje visokih osetljivosti i performansi fotoaparata kako bi odgovarali i fotografima i videografima. Fleksibilan osnovni opseg ISO 100-25600 koji se može proširiti na ISO 51200 odgovara radu u različitim uslovima osvetljenja uz smanjen nivo šuma u odnosu na prethodne modele. Procesor takođe doprinosi velikoj brzini snimanja od 6fps za fotografisanje objekata koji se brzo kreću.

45-Point All-Cross Type AF i Dual Pixel CMOS AF Sistemi

Sistem automatskog fokusiranja sa faznom detekcijom poseduje 45 tačaka i omogućava brzo i precizno fokusiranje u teškim uslovima osvetljenja. Dizajn AF senzora pruža veću tačnost u uslovima niskog kontrasta i mešovitog osvetljenja a široka pokrivenost 45 tačaka idealna je za praćenje i održavanje fokusa na pokretnim objektima.

Kada koristite Live View ili snimate video zapis možete da koristite Dual Pixel CMOS AF. što nudi veću pokrivenost kadra autofokusnim tačkama. Idealan je za video zapise jer će korisnici uživati u glatkom fokusiranju bez nedostataka koji se obično susreću na sistemima zasnovanim na detekciji kontrasta.

Video zapis

Pored snimanja fotografija EOS 800D takođe podržava Full-HD 1080p snimanje video zapisa do 60fps u MP4 formatu sa IPB kompresijom ili 30 fps u MOV formatu sa ALL-I kompresijom prilikom pravljenja time-lapse klipova. Snimanju video zapisa pogoduje opcija Dual Pixel CMOS AF sistema kao i funkcija Movie Servo AF. Movie Electronic IS je digitalna stabilizaciju slike u 5 osa koja služi da bi se umanjila pojava podrhtavanja fotoaparata na snimku. Ova opcija se može koristiti i u kombinaciji sa sočivima sa optičkim IS-om za efikasniju ukupnu stabilizaciju.Snimljeni zvuk je veoma kvalitetan, sa mogućnošću da koristite bilo ugrađeni mikrofon ili eksterni mikrofon.
EOS 800D takođe sadrži HDR Movie režim koji se može koristiti za postizanje većeg dinamičkog opsega tokom snimanja u scenama visokog kontrasta.

Dizajn tela aparata

 • Veliki pokretni LCD 3 inča sa 1.04 miliona tačaka nudi anti-refleksni dizajn za svetlu, živopisnu reprodukciju slike i snimanje uživo, a interfejs osjetljiv na dodir može se koristiti za intuitivno upravljanje i fokusiranje putem dodira
 • Slot za jednu SD memorijsku karticu se koristi za snimanje
 • Bluetooth omogućava povezivanje pametnog telefona ili tableta radi brzeg deljenja slika između uređaja kao i mogućnosti daljinskog upravljanja
 • Ugrađeni Wi-Fi i NFC omogućavaju bežično deljenje, kontrolu i prenos slike sa kompatibilnim pametnim uređajem
 • Optičko tražilo je pentamirror tipa
 • Li-ion baterija LP-E17 omogućava 820 snimaka sa jednim punjenjem.

Ostale mogućnosti fotoaparata:

 • RGB + IR senzor za merenje sa 7560 piksela omogućava precizno merenje ekspozicije
 • Kreativni filteri se mogu primeniti u aparatu za poboljšavanje izgleda slika i uključuju: Art Bold, Water Painting, and Fisheye Effect for stills, as well as Dream, Old Movies i Memory for video.
 • Dostupan je koristan vodič koji će vam pomoći da se upoznate sa d800 kroz niz detaljnih uputstava.
 • Picture Style modovi: Auto, Standard, Portrait, Landscape, Fine Detail, Neutral, Faithful, Monochrome i korisnička podešavanja.

 • Canon EOS 800D DSLR telo
 • EW-400D široki kaiš za aparat