Poređenje proizvoda ( od 3 )
Canon EOS 80D - 1 Canon EOS 80D - 2 Canon EOS 80D - 3 Canon EOS 80D - 4
Canon EOS 80D karakteriše svestrane mogućnosti fotografisanja i snimanja uz posedovanje naprednog sistema fokusiranja i intuitivnog dizajna tela. APS-C CMOS Senzor rezolucije 24.2MP i DIGIC 6 procesor slike pored visoke rezolucije fotografija omogućavaju i bezinu kontinualnog fotografisanja od 7fps kao i...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
965 113.967 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Uštedi kupovinom kompleta
Visico UV 67mm MC (multi coated)
Canon EOS 80D
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM NANO
Uštedi
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Canon EOS 80D karakteriše svestrane mogućnosti fotografisanja i snimanja uz posedovanje naprednog sistema fokusiranja i intuitivnog dizajna tela. APS-C CMOS Senzor rezolucije 24.2MP i DIGIC 6 procesor slike pored visoke rezolucije fotografija omogućavaju i bezinu kontinualnog fotografisanja od 7fps kao i Full HD 1080p60 video zapis, uz niza nivo šuma i ISO ostljivost do 25600 za rad u teškim svetlosnim uslovima. Kada radite sa optičkim tražilom AF sistem od 45 tačaka omogućava brze performanse u različitim uslovima osvetljenja uz odličnu mogućnost praćenja pokretnih objekata i rad pri slabom osvetljenju, dok Dual Pixel CMOS AF nudi veću pokrivenost kadra autofokusnim tačkama. Idealan je za video zapise jer će korisnici uživati u glatkom fokusiranju bez nedostataka koji se obično susreću na sistemima zasnovanim na detekciji kontrasta. Fokus na dodir je moguč preko velikog 3" LCD ekrana osetljivog na dodir veličine sa 1,04 miliona tačaka koji je takođe i pokretan u svim pravcima. Pored toga, ugrađeni Wi-Fi sa NFC-om dostupan je za brzo i lako uparivanje sa pametnim telefonom ili tabletom, zatim za bežično deljenje slika.

24.2MP APS-C CMOS Senzor i DIGIC 6 Procesor

24.2MP APS-C CMOS senzor i DIGIC 6 procesor slike omogućavaju postizanje visokih osetljivosti i performansi fotoaparata kako bi odgovarali i fotografima i videografima. Fleksibilan osnovni opseg ISO 100-16000 koji se može proširiti na ISO25600 odgovara radu u različitim uslovima osvetljenja uz smanjen nivo šuma u odnosu na prethodne modele. Procesor takođe doprinosi velikoj brzini snimanja od 7fps za fotografisanje objekata koji se brzo kreću.

45-Point All-Cross Type AF i Dual Pixel CMOS AF Sistemi

Sistem automatskog fokusiranja sa faznom detekcijom poseduje 45 tačaka i omogućava brzo i precizno fokusiranje u teškim uslovima osvetljenja. Dizajn AF senzora pruža veću tačnost u uslovima niskog kontrasta i mešovitog osvetljenja a široka pokrivenost 45 tačaka idealna je za praćenje i održavanje fokusa na pokretnim objektima.

Kada koristite Live View ili snimate video zapis možete da koristite Dual Pixel CMOS AF što nudi veću pokrivenost kadra autofokusnim tačkama. Idealan je za video zapise jer će korisnici uživati u glatkom fokusiranju bez nedostataka koji se obično susreću na sistemima zasnovanim na detekciji kontrasta.

Video zapis

Pored snimanja fotografija EOS 80D takođe podržava Full-HD 1080p snimanje video zapisa do 60fps u MP4 formatu sa IPB kompresijom ili 30 fps u MOV formatu sa ALL-I kompresijom prilikom pravljenja time-lapse klipova. Snimanju video zapisa pogoduje opcija Dual Pixel CMOS AF sistema kao i funkcija Movie Servo AF. Movie Electronic IS je digitalna stabilizaciju slike u 5 osa koja služi da bi se umanjila pojava podrhtavanja fotoaparata na snimku. Ova opcija se može koristiti i u kombinaciji sa sočivima sa optičkim IS-om za efikasniju ukupnu stabilizaciju.Snimljeni zvuk je veoma kvalitetan, sa mogućnošću da koristite bilo ugrađeni mikrofon ili eksterni mikrofon.
EOS 80D takođe sadrži HDR Movie režim koji se može koristiti za postizanje većeg dinamičkog opsega tokom snimanja u scenama visokog kontrasta.

Dizajn tela aparata

 • Veliki pokretni LCD 3 inča sa 1.04 miliona tačaka nudi anti-refleksni dizajn za svetlu, živopisnu reprodukciju slike i snimanje uživo, a interfejs osjetljiv na dodir može se koristiti za intuitivno upravljanje i fokusiranje putem dodira
 • Slot za jednu SD memorijsku karticu se koristi za snimanje
 • I fotografije i video klipovi se mogu bežično deliti na pametne telefone ili tablete, koristeći aplikaciju Canon Camera Connect za trenutno online deljenje ili napraviti rezervnu kopiju na Canon Connect Station CS100 preko ugrađenog Wi-Fi sa NFC povezivanjem. Takođe je dostupna i daljinska kontrola sa povezanog mobilnog uređaja, što vam omogućava bežično podešavanje ekspozicije ili okidanje.
 • Optičko tražilo je pentamirror tipa sa 100% pokrivenosti kadra
 • Mehanički zatvarač je testiran na 100000 okidanja

Ostale mogućnosti fotoaparata:

 • RGB + IR senzor za merenje sa 7560 piksela omogućava precizno merenje ekspozicije
 • Anti-flicker funkcija
 • Time-Lapse Movie mod
 • HDR efekti su omogućeni za fotografije: Natural, Art Standard, Art Bold, Art Vivid i Art Embossed
 • Picture Style modovi: Auto, Standard, Portrait, Landscape, Fine Detail, Neutral, Faithful, Monochrome i korisnička podešavanja 1-3.
 • Kreativni filteri se mogu primeniti u aparatu za poboljšavanje izgleda slika i uključuju: Soft Focus, Fisheye Effect, Toy Camera Effect, Miniature Effect, Art Bold Effect i Water Painting, filteri za video klipove: Memory, Dream, Old Movies, Dramatic B&W i Miniature.

 • Canon EOS 80D DSLR telo
 • EW-EOS80D široki kaiš za aparat