Poređenje proizvoda ( od 3 )
Nikon D3500 - 1 Nikon D3500 - 2 Nikon D3500 - 3
Nikon D3500 je dizajniran da bude što fleksibilniji i intuitivniji, a istovremeno nudi mogućnosti snimanja koje očekujete od DSLR-a. Koristeći CMOS senzor formata 24,2MP DX formata i EXPEED 4 procesor slike, D3500 pruža izvorni opseg osetljivosti od ISO 100-25600 da bi odgovarao radu u različitim...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
560 65.856 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Uštedi kupovinom kompleta
Nikon D3500
Nikon AF-P DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR
Sandisk SD 32GB CLASS 10 ULTRA 80MB/S
Uštedi
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Nikon D3500 je dizajniran da bude što fleksibilniji i intuitivniji, a istovremeno nudi mogućnosti snimanja koje očekujete od DSLR-a. Koristeći CMOS senzor formata 24,2MP DX formata i EXPEED 4 procesor slike, D3500 pruža izvorni opseg osetljivosti od ISO 100-25600 da bi odgovarao radu u različitim uslovima osvetljenja, a kombinacija senzora i procesora takođe omogućava kontinuirano snimanje od 5 fps kao i Full HD video zapis od 1080p pri 60 fps. Dizajn senzora takođe izostavlja low-pass filter kako bi se postigla veća oštrina i rezolucija fotografija i video zapisa.

D3500 takođe sadrži SnapBridge koji koristi Bluetooth vezu za bežično deljenje slika na vašem mobilnom uređaju, uključujući automatsko deljenje 2MP slika između fotoaparata i mobilnog uređaja. Lagano kućište fotoaparata sadrži 3-inčni LCD ekran rezolucije 921.000 tačaka za kadriranje uživo i pregled slike, a takođe tu je i korisni vodič za pomoć u postizanju specifičnih fotografskih izgleda ili tehnika, kao što su npr. kako da napravite malu dubinsku oštrinu, korak po korak. Deset različitih specijalnih efekata je takođe dostupno u kameri da poboljšaju izgled fotografija i filmova.

24.2MP DX-Format Senzor i EXPEED 4 Procesor

CMOS senzor DX formata od 24,2 megapiksela i procesor EXPEED 4 zajedno rade na stvaranju opšteg visokog kvaliteta slike sa zapaženim detaljima, dinamičkim rasponom, tačnošću boja i osetljivošću čak do ISO 25600. Pored toga, dizajn senzora izostavlja low-pass filter da biste stekli najveću oštrinu i detalje kod subjekata. Procesor EXPEED 4 takođe omogućava veliku brzinu tokom rada, uključujući podršku za snimanje filma Full HD 1080p i neprekidnu brzinu snimanja u punoj rezoluciji od 5 fps.

SnapBridge Bluetooth Konekcija

D3500 sadrži ugrađenu SnapBridge mogućnost povezivanja koja omogućava prenos slika na mobilni uređaj. BLE (Bluetooth Low Energy) tehnologija omogućava komunikaciju između kamere i pametnog uređaja i omogućava automatsko prenošenje slike od 2MP tokom snimanja. SnapBridge zahteva jednokratno podešavanje, za do pet jedinstvenih uređaja, a takođe radi zajedno sa NIKON IMAGE SPACE za izradu back-up fajlova.

Multi-CAM 1000 Autofokus Sensor

Izuzetno precizan sistem autofokusa na fotoaparatu obezbeđuje savršeno fokusiranje subjekata, a brzina od 5 fps vam omogućava da fotografišete pet prelepih slika u sekundi. Bilo da zumirate nežan pogled ili koristite široki ugao da biste zabeležili dečju igru – svaki trenutak će biti vaš. AF sistem koristi 11 različitih AF tačaka za brzo fokusiranje u rasponu osvetljenja od -1 do +19 EV.

Full HD Video Snimanje

Snimanje filmova u Full HD rezoluciji 1920x1080p podržano je u višestrukim brzinama kadrova do 60 fps, kao i HD 720p, u MPEG-4 AVC / H.264 formatu. Tokom snimanja može se koristiti autofokus kontinualno, sa mogućnostima prepoznavanja lica i praćenja objekata za maksimalnu oštrinu. Pored toga, ugrađeni mono mikrofon može se koristiti za snimanje visokokvalitetnog zvuka tokom snimanja filma.

Dizajn tela aparata

 • Redizajnirano kućište je kompaktnije, lakše i ima gotovo sve komande na desnoj strani za lakšu kontrolu aparata jednom rukom.
 • 3-inčni LCD ekran veličine 921000 tačaka obezbeđuje snimanje uživo, navigaciju po meniju ili pregledanje snimaka.
 • Pentamirror optičko tražilo pruža omogućava lako kadriranje fotografija.
 • Ugrađeni pop-up blic može se koristiti za dodatno osvetljenje tokom rada u uslovima slabog osvetljenja. Hot-shoe je takođe tu za montiranje eksternog blica.
 • Litijum-jonska baterija EN-EL14a pruža približno 1550 snimaka po punjenju.

Ostale mogućnosti fotoaparata:

 • Dostupan je koristan vodič koji će vam pomoći da se upoznate sa D3500 kroz niz detaljnih uputstava.
 • Dostupan je niz specijalnih efekata koji na kreativan način poboljšavaju izgled slika, a uključuju: Night Vision, Super Vivid, Pop, Photo Illustration, Toy Camera Effect, Miniature Effect, Selective Color, Silhouette, High Key i Low Key.
 • Režimima kontrole slike može se direktno pristupiti pomoću namenskog dugmeta i podesiti predefinisani izgled slike u aparatu što uključuje: Flat, Landscape, Monochrome, Neutral, Portrait, Standard, Vivid i korisnička podešavanja.
 • Active D-Lighting pomaže u očuvanju detalja u svetlim tonovima i senkana tokom rada u scenarijima bogatim kontrastom. Koristeći snagu procesora EXPEED 4 dobija se kontrolisana slika sa osvetljenjem bližim načinu na koji se prirodno vidi scena.
 • Scene Auto Selector je automatski režim koji inteligentno identifikuje vaš objekt i scenarij snimanja, odabire odgovarajući Scene Mode koji će se primeniti i prilagođava postavke ekspozicije kako bi najbolje zabeležio scenu.
 • Scenski modovi: Auto, Auto (Flash Off), Child, Close-up, Landscape, Night Portrait, Portrait i Sports.
 • In-Camera Image Editing mogućnosti: Color Outline, Color Sketch, D-Lighting, Distortion Control, Filter Effects, Fisheye, Image Overlay, Miniature Effect, Monochrome, NEF (RAW) Processing, Painting, Perspective Control, Photo Illustration, Quick Retouch, Red-Eye Correction, Resize, Selective Color, Straighten i Trim.
 • Podržani jezici: English, French, Portuguese (Brazil) i Spanish.

 • Nikon D3500 DSLR telo