Poređenje proizvoda ( od 3 )
FujiFilm X-T30 - 1 FujiFilm X-T30 - 2 FujiFilm X-T30 - 3 FujiFilm X-T30 - 4
Dizajniran podjednako za videografe i fotografe Fujifilm X-T30 je svestran fotoaparat bez ogledala koji se odlikuje brzim performansama, velikih mogućnosti snimanja i multimedijskom fleksibilnošću. Novorazvijeni senzor X-Trans CMOS 4 APS-C formata od 26.1MP i napredan procesor omogućavaju...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
820 96.842 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Uštedi kupovinom kompleta
FujiFilm X-T30
FujiFilm XF 23mm f/2 R WR
Sandisk 64GB Extreme UHS-I SDXC 150 mb/s
Uštedi
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Dizajniran podjednako za videografe i fotografe Fujifilm X-T30 je svestran fotoaparat bez ogledala koji se odlikuje brzim performansama, velikih mogućnosti snimanja i multimedijskom fleksibilnošću. Novorazvijeni senzor X-Trans CMOS 4 APS-C formata od 26.1MP i napredan procesor omogućavaju fotografije visoke rezolucije i 4K video snimke. Senzor poseduje pozadinsko osvetljene kako bi se poboljšao kvalitet slike u širokom iso rasponu. X-Processor 4, koji koristi četiri CPU-a za bržu obradu slike kao omogućava kontinuirano snimanje do 8fps sa mehaničkim zatvaračem, 30fps snimanje sa 1.25x kropom i elektronskim zatvaračem kao i interni DCI/UHD 4K30 video zapis.

Kao i prethodni modeli X-T serije, X-T30 zadržava klasičan dizajn izgled sa mnoštvom komandi uz dodatak novog OLED elektronskog tražila sa rezolucijom od 2.36 miliona tačaka. Takođe se može koristiti jedinstveni Sports Finder Mode koji koristi  16.6MP krop senzora kako bi se omogućio dodatni prostor van kadra za prepoznavanje pokretnih objekata pre nego što ušu u kadar. LCD ekran od 3.2" sa 1.04 miliona tačaka može se takođe koristiti za snimanje uživo. X-T30 takođe poseduje ugrađeni Bluetooth za bežično deljenje snimljenog materijala i daljinsko upravljanje.

26.1MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 Senzor i X-Processor 4

X-T3 ima APS-C formatni 26.1MP X-Trans CMOS 4 senzor koji ima dizajn sa pozadinskim osvetljenjem da bi omogućio precizne tonove i prelaze boja kao i poboljšane performanse pri slabom osvetljenju. X-Trans senzor obezbeđuje veliku oštrinu jer ne poseduje optički low-pass filter.

Dizajn senzora takođe uključuje sistem automatskog fokusiranja sa na bazi fazne detekcije sa 425 tačaka koje pokrivaju gotovo celokupno područje senzora. Ovaj AF sistem pruža brže i tačnije performanse fokusiranja, zajedno sa osetljivošću pri slabom svetlu do EV -3. X-Processor 4 nudi brže fokusiranje za praćenje predmeta a takođe podržava prepoznavanje lica i očiju kada se radi u režimu AF-C i tokom snimanja videa.

X-Processor 4 koristi četiri CPU jedinice za bržu obradu slika i beže ukupne performanse. Moguće je brzo neprekidno snimanje do 8fps sa mehaničkim zatvaračem ili 30fps sa elektronskim zatvaračem i kropom od 1.25x a podržano je i interno UHD 4K30 i F-Log video snimanje.

Video zapis

X-T3 nudi primamljiv niz video mogućnosti uključujući interni UHD 4K30p video zapis do 200 Mb/s - dok je istovremeno moguće eksterno i interno snimanje. Moguće je i snimanje DCI 4K30 i Full HD 1080p120 a video fajlovi se mogu sačuvati koristeći MPEG-4 AVC / H.264 kompresiju. Veliku brznu snimanja omogućava quad-CPU X-Processor 4.

Pored 10-bitne dubine boja, X-T3 sadrži i F-Log gama postavku, koja pruža čistu sliku velike dinamike za sređivanje u naprednom softveru. F-Log gama povećava dinamički raspon u teškim scenama i podešavanjima slike a takođe se može istaknuti ton, senka, boja i oštrina. Kada radite u F-Log-u dostupan je unapređeni algoritam za smanjenje šuma.

Takođe, aparat poseduje 3.5mm priključak za eksterni mikrofon i 3.5 mm priključak za slušalice.

Dizajn tela aparata

  • Integrisano 2.36m-dot OLED elektronsko tražilo sa 0.62x uvećanjem
  • LCD 3 inča sa 1.04 miliona tačaka nudi anti-refleksni dizajn za svetlu, živopisnu reprodukciju slike i snimanje uživo, takođe moguće je podešavati nagib ekrana.
  • Jedan slot za SD memorijske kartice
  • Focus Lever omogućava bržu i intuitivniju kontrola fokusnih tačaka
  • Integrisani Bluetooth 4.2 niske potrošnje energije omogućava vam da bežično delite slike na mobilnom uređaju ili koristite uređaj za daljinsko upravljanje fotoaparatom.

  • FUJIFILM X-T30 Mirrorless telo
  • AC-5VG AC Power Adapter
  • Plug Adapter
  • USB kabl
  • Kaiš za aparat