Poređenje proizvoda ( od 3 )
Panasonic DC-GH5S - 1 Panasonic DC-GH5S - 2 Panasonic DC-GH5S - 3
Panasonic Lumix DC-GH5S je Micro Four Thirds kamera bez ogledala optimizovana za snimanje filmova i performanse pri slabom osvetljenju. Bazirana na 10.28MP Digital Live MOS senzoru omogućuje snimanje video zapisa DCI i UHD 4K do 60, a veličina piksela takođe pruža impresivne performanse pri slabom...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
1,819 214.824 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno


Panasonic Lumix DC-GH5S je Micro Four Thirds kamera bez ogledala optimizovana za snimanje filmova i performanse pri slabom osvetljenju. Bazirana na 10.28MP Digital Live MOS senzoru omogućuje snimanje video zapisa DCI i UHD 4K do 60, a veličina piksela takođe pruža impresivne performanse pri slabom osvetljenju i proširenom ISO rasponu do 204800, zajedno sa Dual Native ISO tehnologijom na ISO 400 i ISO 2500. Ovaj senzor u kombinaciji sa Venus Engine procesorom takođe omogućava veće brzine očitavanja sa senzora, uz 1.3x manje rolling shutter distorzije u odnosu na prethodne kamere iz serije GH. Interno snimanje DCI 4K30p je dostupno sa 4:2:2 10-bitnim uzorkovanjem i HDMI priključkom u punoj veličini za istovremeni izlaz na opcioni eksterni monitor ili snimač. Prošireni opseg osetljivosti senzora takođe koristi pri radu sa V-Log L i Hybrid Log Gamma HD modovima za efikasno povećavanje dinamičkog raspona i pružanje veće fleksibilnosti prilikom podešavanja boja tokom postprodukcije.

Osim video mogućnosti, GH5S poseduje odlične mogućnosti za fotografisanje. Kombinacija senzora i Venus Engine procesora omogućavaju snimanje 14-bitnih RAW fajlova sa najvišom brzinom neprekidnog snimanja od 12 kadrova u sekundi sa autofokusom ili do 8fps uz kontinualno automatsko fokusiranje. 4K PHOTO režim za snimanje fotografija od 8MP uz brzinu do 60 fps je dostupan. Depth-Of-Defocus AF sistem radi brzo i precizno koristeći 225 namenskih AF područja i osetljiv je čak do -5 EV za rad u ekstremnim uslovima slabog osvetljenja.

Pored specifikacija za obradu slika, GH5S zadržava svoj profesionalni kvalitet izrade po kojoj je GH serija poznata. Telo od legure magnezijuma je potpuno zapečaćeno za rad u otežanim uslovima, a fizičke kontrole su poboljšane za lakšu taktilnu kontrolu. Na raspolaganju je veliko OLED elektronsko tražilo sa 3.68 miliona tačaka kao i stražnji LCD ekran osetljiv na dodir od 3.2 inča i 1.62 miliona tačaka, koji je takođe pomičan za rad iz visokog i niskog ugla. Dual UHS-II slotovi za SD memorijske kartice dostupni su za fleksibilno snimanje fajlova a ugrađeni sistemi Wi-Fi sa NFC i Bluetooth bežičnim povezivanjem omogućavaju neometano deljenje slika i daljinsku kontrolu kamere sa mobilnog uređaja.

 

  • Panasonic Lumix DC-GH5S Mirrorless telo
  • Poklopac bajoneta
  • Poklopac šine za blic
  • Guma za okular
  • Poklopac konektora za Battery Grip
  • USB kabl
  • Kaiš za aparat
  • Držač kabla
  • BNC kabl konverter