Poređenje proizvoda ( od 3 )
Art.Id: 6971008021066
Boya BY-WM8 Pro-K2 UHF Dual-Channel Wireless Microphone System - 1
BY-WM8 Pro-K2 UHF dvokanalni bežični lavalier sistem od kompanije BOYA uključuje UHF dvokanalni bežični prijemnik, dva bežična predajnika, dva omnidirectional lavalier mikrofona, dva klipa za mikrofon, sunšerastu zaštitu od vetra, adapter za šinu, jedan 1/8" na XLR izlazni kabl, jedan 1/8" na 1/8" izlazni kabl i...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
270 31.725 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Art.Id: 6971008021066
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno
BY-WM8 Pro-K2 UHF dvokanalni bežični lavalier sistem od kompanije BOYA uključuje UHF dvokanalni bežični prijemnik, dva bežična predajnika, dva omnidirectional lavalier mikrofona, dva klipa za mikrofon, sunšerastu zaštitu od vetra, adapter za šinu, jedan 1/8" na XLR izlazni kabl, jedan 1/8" na 1/8" izlazni kabl i torbicu za nošenje. Ovaj bežični sistem može se koristiti za snimanje zvuka sa dva subjekta istovremeno tokom intervjua, zatim elektronsko prikupljanje vesti (ENG), produkciju na terenu, filmske, poslovne i obrazovne aplikacije.

S lako čitljivim LCD ekranom, širokim promenljivim RF opsegom, PLL sintetizovanim podešavanjem i digitalnim kombinovanim konekcijama, sistem BY-WM8 Pro-K2 opremljen je sa 48 UHF kanala i nudi zvuk broadcast kvaliteta snimanje. Ostale karakteristike uključuju: stereo i mono mod, mute ​​funkciju, zaključavanje LCD-a, izlaz za slušalice za kontrolu zvuka u realnom vremenu i radni domet od 100m.

Sistem pokreću AA baterije (koje se prodaju odvojeno) i nude do 6 sati neprekidnog rada. BY-WM8 Pro-K2 UHF dvokanalni bežični lavalier sistem je baziran na lakoj i fleksibilnoj bežičnom sinhronizaciji između predajnika i prijemnika putem infracrvene veze, tako da ćete uvek naći jasan kanal za prenos. Korisnički prilagođen LCD ekran je brz i lak za navigaciju, što ga čini pogodnim za rad u svim situacijama.