Poređenje proizvoda ( od 3 )
Boya BY-PVM1000 - 1 Boya BY-PVM1000 - 2 Boya BY-PVM1000 - 3
Boya BY-PVM1000 je profesionalni supercardioid shotgun mikrofon koji omogućava broadcast kvalitet snimljenog zvuka kako u studiju tako i na lokaciji. Smanjuje odbijanje zvuka koji dolazi sa strana i iz pozadine i može se koristiti i kao mikrofon za intervjue i snimanje dialoga. Poseduje 3-pin XLR konektor a...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
100 11.750 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno
Boya BY-PVM1000 je profesionalni supercardioid shotgun mikrofon koji omogućava broadcast kvalitet snimljenog zvuka kako u studiju tako i na lokaciji. Smanjuje odbijanje zvuka koji dolazi sa strana i iz pozadine i može se koristiti i kao mikrofon za intervjue i snimanje dialoga.

Poseduje 3-pin XLR konektor a konstrukcija mikrofona sprečava prenošenje smetnji od tela aparata do mikrofona. U kompletu se dobija 1.5m dugačak XLR na 3.5mm kabl, 3.5mm na 1/4" adapter, sunđer i dead-cat za zaštitu od vetra kao i torbica za nošenje.

Napaja se preko 48V phantom napajanje ili jedne AA baterije. Opremljen je sa 80Hz high-pass filterom u dva nivoa. Ovaj mikrofon omogućava nizak nivo šuma i čist snimak čak i u situacijama sa velikom glasnoćom.