Poređenje proizvoda ( od 3 )
DJI Twist Grip Dual Handle za Ronin RS 2 & RSC 2 - 1 DJI Twist Grip Dual Handle za Ronin RS 2 & RSC 2 - 2 DJI Twist Grip Dual Handle za Ronin RS 2 & RSC 2 - 3 DJI Twist Grip Dual Handle za Ronin RS 2 & RSC 2 - 4 DJI Twist Grip Dual Handle za Ronin RS 2 & RSC 2 - 5 DJI Twist Grip Dual Handle za Ronin RS 2 & RSC 2 - 6 DJI Twist Grip Dual Handle za Ronin RS 2 & RSC 2 - 7 DJI Twist Grip Dual Handle za Ronin RS 2 & RSC 2 - 8 DJI Twist Grip Dual Handle za Ronin RS 2 & RSC 2 - 9 DJI Twist Grip Dual Handle za Ronin RS 2 & RSC 2 - 10
Iako su dvostruke ručke za gimbale tradicionalno dizajnirane iz jednog komada, DJI R Twist Grip Dual Handle sastoji se od četiri komponente koje se lako povezuju i rastavljaju preko NATO nosača, pa kada završite sa upotrebom možete da ih spakujete vrlo kompaktno. Sastoji se od dva produžna kraka i dve ručke za...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
140 16.534 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno
Iako su dvostruke ručke za gimbale tradicionalno dizajnirane iz jednog komada, DJI R Twist Grip Dual Handle sastoji se od četiri komponente koje se lako povezuju i rastavljaju preko NATO nosača, pa kada završite sa upotrebom možete da ih spakujete vrlo kompaktno. Sastoji se od dva produžna kraka i dve ručke za držanje. Ručke se pričvršćuju za levi i desni NATO nosač na gimbalima RS 2 i RSC 2, a drške su pričvršćene takođe NATO nosačima. Jednom kada je sve postavljeno, dvostruka ručka vam omogućava manevrisanje gimbalom sa dve ruke u scenarijima gde bi takva postavka omogućila bolje balansiranje.

Leva produžna ruka takođe se može koristiti sama za držanje gimbala u underslung modu, za snimke iz donjeg rakursa. Produžni krakovi takođe nude 1/4"-20 i 3/8"-16 navoje i šine za dodatnu opremu.

Dvostruka ručka Twist Grip Dual Handle podržava opcionu Ronin Tethered Control Handle kada se koristi sa RS 2. Vezana ručka se može pričvrstiti na jedan od produžnih krakova umesto jedne od uključenih drški. Povezuje se s gimbalom preko kontrolnog kabla kako bi se omogućila žičana kontrola odabranih karakteristika kamere i gimbala.