Poređenje proizvoda ( od 3 )
Art.Id: 6970194085852
Zhiyun-Tech WEEBILL S - 1 Zhiyun-Tech WEEBILL S - 2 Zhiyun-Tech WEEBILL S - 3 Zhiyun-Tech WEEBILL S - 4 Zhiyun-Tech WEEBILL S - 5 Zhiyun-Tech WEEBILL S - 6 Zhiyun-Tech WEEBILL S - 7 Zhiyun-Tech WEEBILL S - 8
Zhiyun-Tech WEEBILL-S se naslanja na dizajn svog prethodnika (WEEBILL LAB) ali ima kompaktniji oblik kao i neke nove karakteristike. Ručka na zadnjoj strani omogućava lakši prelazak u donji režim rada, kao i bolje rukovanje u svim ostalim režimima. Ostala poboljšanja uključuju nadograđene motore i algoritam...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
389 45.708 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Art.Id: 6970194085852
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno
Zhiyun-Tech WEEBILL-S se naslanja na dizajn svog prethodnika (WEEBILL LAB) ali ima kompaktniji oblik kao i neke nove karakteristike. Ručka na zadnjoj strani omogućava lakši prelazak u donji režim rada, kao i bolje rukovanje u svim ostalim režimima. Ostala poboljšanja uključuju nadograđene motore i algoritam stabilizacije - WEEBILL-S odlikuje 300% više obrtnog momenta i 50% više odziva motora. To vam omogućava bolje balansiranje kombinacija fotoaparata i objektiva kao što je recimo kombinacija Canon 5D Mark IV sa 24-70mm objektivom.

Opcioni dodatak je TransMount Image Transmission Module, kompaktni uređaj dizajniran tako da se montira ispod quick-release pločice i omogućava bežičan prenos video snimka rezolucija 1080p30 na udaljenostima do 100m. Do tri uređaja, uključujući telefone, tablete i odabrane profesionalne monitore mogu se sinhronizovati korišćenjem odgovarajućih modula prijemnika.

Prateća aplikacija Zhiyun-Tech ZY Play app, kompatibilna sa iOS i Android operativnim sistemima nadograđena je za rad sa Image Transmission modulom kako bi se omogućila efikasnija kontrola gimbala. Funkcija u aplikaciji koja se zove SmartFollow 2.0 radi sa modulom kako bi se omogućilo precizno praćenje objekata direktno iz aplikacije. Alat nazvan Sync Motion omogućava praćenje u realnom vremenu i sinhronu kontrolu kretanja. Postoje i nadogradnje standardnih funkcija, uključujući ViaTouch 2.0, koji omogućava kontrolu različitih funkcija i podešavanja vaše kamere i gimbal-a direktno sa ekrana vašeg pametnog telefona. One uključuju zumiranje i fokusiranje (ako su podržani) kao i praćenje brzine, ISO-a, otvora blende i još mnogo toga. Ostale karakteristike koje ćete naći u aplikaciji ZY Play uključuju kreativne alate za snimanje kao što su npr. Panorama, Timelapse, Motionlapse i Long Exposure Timelapse.

WEEBILL-S nudi šest načina rada što uključuje i Full-Range POV Mod koji omogućava sinhrono kretanje u 360° na sve tri osi i Vortex Mod koji omogućava postizanje 360° barel snimaka. Ostale karakteristike gimbala uključuju i inteligentno automatsko podešavanje koje automatski prepoznaje težinu vašeg fotoaparata i prilagođava se težini radi pružanja najbolje moguće energetske efikasnosti. Vreme rada WEEBILL-S baterije je takođe povećano na do 14 sati.

WEEBILL-S omogućava elektronsko upravljanje fokusom sa podržanim kamerama. To se vrši pomoću integrisanog ručnog točka. Gimbal takođe podržava mehaničko fokusiranje i kontrolu zuma koristeći dodatne motore. WEEBILL-S podržava TransMount motore kao i sve ostale TransMount dodatke sa kojima je prethodni model bio kompatibilan. Među njima je Set adaptera za brzo podešavanje koji je postao vrlo popularan od svog pojavljivanja.

WEEBILL-S dolazi sa višestrukim dodacima, uključujući Arca Sviss / Manfrotto dvoslojnu ploču za brzo oslobađanje i kutiju za odlaganje. Takođe je uključen mini stativ koji se može koristiti kao postolje ili produžna ručica. Mini stativ je takođe ono što upotpunjava gimbal za rad u niskom režimu. Pričvršćuje se na zadnju ručicu kako bi funkcionisao kao gornja ručica.