Poređenje proizvoda ( od 3 )
SmallRig Kavez i HDMI Cable Clamp za Sony a7S III 3007 - 1 SmallRig Kavez i HDMI Cable Clamp za Sony a7S III 3007 - 2 SmallRig Kavez i HDMI Cable Clamp za Sony a7S III 3007 - 3 SmallRig Kavez i HDMI Cable Clamp za Sony a7S III 3007 - 4 SmallRig Kavez i HDMI Cable Clamp za Sony a7S III 3007 - 5 SmallRig Kavez i HDMI Cable Clamp za Sony a7S III 3007 - 6 SmallRig Kavez i HDMI Cable Clamp za Sony a7S III 3007 - 7
SmallRig 3007 je lagani kavez za Sony a7S III fotoaparat, koji dolazi sa stezaljkom za HDMI kabl i pruža zaštitu aparata kao i dodatne opreme. Kamera se postavlja na ovaj aluminijumski kavez sa integrisanim šrafom od 1/4"-20 i sadrži dizajn protiv uvijanja sa oblogom na bazi koja štiti kameru od ogrebotina. Održava...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
81 9.518 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno
SmallRig 3007 je lagani kavez za Sony a7S III fotoaparat, koji dolazi sa stezaljkom za HDMI kabl i pruža zaštitu aparata kao i dodatne opreme. Kamera se postavlja na ovaj aluminijumski kavez sa integrisanim šrafom od 1/4"-20 i sadrži dizajn protiv uvijanja sa oblogom na bazi koja štiti kameru od ogrebotina. Održava pristup komandama kamere i šini za blic a odlikuje se raznim mogućnostima montiranja.

Pored jedne integrisane šine i više 1/4"-20 i 3/8"-16 navoja za dodatake, kavez sadrži i navoje ARRI-style navoje za dodatnu opremu za sprečavanje uvrtanja dodataka kada se montira na kavez. Kavez takođe ima NATO šinu sa bočne strane i navoje za montiranje na prednjoj strani za zasebno dostupan adapter za sočiva.

Stezaljka HDMI kabla postavlja se na kavez pomoću 1/4"-20 šrafa i sprečava povlačenje HDMI kabla. Integrisani prorezi za trake omogućavaju vam da prikačite zasebno dostupan kaiš za nošenje na vratu ili strep za zglob. Ključ za zatezanje šrafova se čuva na dnu kaveza uz pomoć magneta.