Poređenje proizvoda ( od 3 )
Visico RL-18BK Ring Light - 1 Visico RL-18BK Ring Light - 2 Visico RL-18BK Ring Light - 3 Visico RL-18BK Ring Light - 4
Najprodavaniji ring light, vrhunskog kvaliteta i performansi, idealan za sve vrste video snimanja poput make-up, beauty, micro blading (japansko iscrtavanje), fashion, product photography i video, i za mnoge druge. U kompletu se dobijaju difuzer, adapter za montažu na stativ i štipaljka za mobilni telefon. Stativ se posebno kupuje.
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
95 11.163 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno
LED Ring light: Omogućava hladniju i topliju temperaturu svetla 3200-5600K kao i podešavanje svetline (0-100%) da bi zadvoljio Vaše potrebe u svim situacijama. Podešavanja se vrše preko dva odvojena točkića. Snaga reflektora je 55W. Posebni točkićem svetlo može da se rotira za 180 stepeni omogućavajući podešavnaje ugla svetlosnog snopa. Dimenzije reflektora su 32.5cm unutrašnji i 44.5 spoljašnji prečnik.

Klasičan Cold-shoe nosač: Ring light je opremljen standardnim cold-shoe nosačem na koji se može montirati ball-head nosač za vaš fotoaparat ili poseban smartphone nosač-štipaljka.

Podesivi stativ: Sa podešavanjem nagiba do 90 stepeni stativ koji se dobija u kompletu omogućava sigurno i stabilno montiranje reflektora. Stativ je sklopim i njegova visina tada iznosi 48cm, a takođe je i podesiv u radu od 60 do 157cm.

Praktičnost: Ring light se može koristiti u različitim situacijama kao što su recimo: make-up, snimanje selfija, portretna fotografija, blog, za fotografisanje/snimanje u frizerskim salonima, V-Logging i sl.

Napajanje: Model RL-18BK ima mogućnost napajanja preko mrežnog napona.