Poređenje proizvoda ( od 3 )
Feelworld LUT6 6'' 4K HDMI - 1 Feelworld LUT6 6'' 4K HDMI - 2 Feelworld LUT6 6'' 4K HDMI - 3 Feelworld LUT6 6'' 4K HDMI - 4
Feelworld LUT6 6'' 4K HDMI je profesonalni monitor sa maksimalnom svetlinom od 2600 cd/m² što omogućava celokupan video monitoring posebno pogodan za rad u svetlim uslovima na otvorenom terenu. Kompaktnog je dizajna što je posebno pogodno za korišćenje na strani gimbala i u drugim mobilnim aplikacijama, kao i za...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
355 41.926 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno
Feelworld LUT6 6'' 4K HDMI je profesonalni monitor sa maksimalnom svetlinom od 2600 cd/m² što omogućava celokupan video monitoring posebno pogodan za rad u svetlim uslovima na otvorenom terenu. Kompaktnog je dizajna što je posebno pogodno za korišćenje na strani gimbala i u drugim mobilnim aplikacijama, kao i za montiranje direktno na kameru pomoću podesivog ruka-nosača koji se dobija u kompletu.

Poseduje touchscreen ekran dijagonale 6", rezolucije 1920x1080px sa HDMI ulazom i loop izlazom kao i 3.5mm priključak za eksterne slušalice za kontrolu zvuka pri snimanju. Podržava rezolucije snimanja do DCI 4K30 preko HDMI porta. Intuitivni operativni sistem se koriste putem dodira na ekranu i nudi pristup različitim opcijama kao što su ugrađeni HDR i DeLog 3D LUTs, anamorphic de-squeeze, vectorscope, zoom, focus assist i još mnogo toga. LUT6 monitor takođe omogućava da uploadujete do 50 3D LUT-ova preko slota za SD karticu i da se čuvaju u monitoru.

Opcije napajanja su L-series pločica za bateriju i DC port za napajanje. Tu je i pomoćni DC power izlaz koji omogućava napajanje određenih kamera preko monitora. Baterije i kablovi za konekciju se prodaju posebno. Za zadnje strane monitora ugrađen je ventilator za hlađenje. Navoji za montažu su 1/4"-20 sa donje i sa desne strane.