Poređenje proizvoda ( od 3 )

Godox S-type Speedlite Bracket

Predstavljamo kvalitetan nosač-adapter za bliceve koji nam služi za korišćenje "običnih" bliceva sa modifikatorima svetla koji se montiraju uz pomoć Bowens S-Type bajoneta. Time je praktično omogućeno da blic koristimo sa bilo kojim modifikatorom svetla (difuzerom, usmerivačem i sl.) sa kojim možemo koristiti i blic glave.


Godox nosač je izrađen od kvalitetne plastike sa metalnim delovima tamo gde je čvrstina najbitnija. Na stativ se montira tako što ga jednostavno postavimo na špigot stativa i zategnemo osigurač-navoj.


Blic postavljamo u ležište koje sa donje strane poseduje mekanu gumu da bise izbeglo grebanje blica a sa gornje strane podesivi steznik kojim stisnemo blic u ležištu:


Godox V860 II montiran u nosač:


Osigrač koji sprečava ispadanje difuzera iz ležišta:


Barn door:


Prorez za montažu kišobrana:


Blic možemo postaviti i u ležećem položaju kao u slučaju kada kao difuzer koristimo kišobran i u vertikalnom položaju kao kada koristimo softboks:


Ručka za podešavanje nagiba, zglob je nazubljen i ne postoji opasnost od popuštanja položaja u koji je nosač postavljen:


Godox S-type speedline bracket
je veoma koristan dodatak opremi, koji proširuje dijapazon korišćenja običnih tzv. speedlight bliceva jer omogućava modifikovanje svetla praktično na sve iste načine kao što je to slučaj i kod blic glava, uz lakšu mogućnost korišćenja opreme na terenu, zbog manje težine čitavog "paketa" opreme i lakše prenosivosti.

Tekst i fotografije: Mladen Mitrinović