Poređenje proizvoda ( od 3 )

Visico LT-018 lightbox

Amaterski light-box dimenzija 50x50x50cm za fotografe početnike. U kompletu dobijamo dva reflektora snage 50w, stativ, svetlosni šator i četiri pozadine: belu,crnu, plavu i crvenu. Glavna prednost ovog lightbox-a je kompaktnost, naime lako je sklopiv i prenosiv u torbi koju dobijamo u kompletu. Shodno tome možemo ga namontirati da bilo kojoj lokaciji.

Torba je kvalitetna i kompaktna:U kompletu se nalaze dva reflektora, koji imaju rasklopive nogare:

Na reklektorima se nalaze prekidač za uključivanje i navoj za podešavanje ugla glave reflektora:Lightbox se lako rasklopi i postavi recimo na sto:Pozadina se uz pomoć "čičaka" zakači za gornji deo nosača:Reflektore postavljamo sa strana po željenim uglom:Reflektori nemaju snagu dovoljno za fotografisanje iz ruke, tako da u kompletu dobijamo i mali stativ podesan za kompaktne fotoaparate ili prosumere. Naravno, možemo fotografisati i sa DSLR fotoaparatima ali onda preporučujemo korišćenje ozbiljnijeg foto stativa.

Ovakav lightbox odgovara amaterima koji žele da fotografišu manje predmete sa pozadinama različitih boja a sve to bez mnogo ulaganja, dakle bez potrebe za nabavljanjem skupih foto aparata, bliceva ili kompleta rasvete.

Tekst i fotografije: Mladen Mitrinović