Poređenje proizvoda ( od 3 )
Godox V860IIF Li-ion za Fuji - 1 Godox V860IIF Li-ion za Fuji - 2 Godox V860IIF Li-ion za Fuji - 3
Snaga, brzina i integrisani radio sistem okidanja čine Godox V860II TTL blic sa Li-Ion baterijom verovatno najboljom ponudom po pitanju odnosa cena/kvalitet na tržištu speedlight bliceva. Potpuno je kompatibilan sa TTL sistemom i nudi veliki broj opcija i mogućnosti. Poseduje Godox 2.4GHz bežični radio...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
220 25.850 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Uštedi kupovinom kompleta
Godox V860IIF Li-ion za Fuji
Godox VB18 baterija za VC860 II bliceve
Uštedi
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Snaga, brzina i integrisani radio sistem okidanja čine Godox V860II TTL blic sa Li-Ion baterijom verovatno najboljom ponudom po pitanju odnosa cena/kvalitet na tržištu speedlight bliceva. Potpuno je kompatibilan sa TTL sistemom i nudi veliki broj opcija i mogućnosti. Poseduje Godox 2.4GHz bežični radio sistem okidanja koji podržava kako master tako i slave TTL funkcionalnost do udaljenosti 100m. Blic je vrlo jak i svestran, poseduje vodeći broj 60Gn (na ISO 100, 200mm) zajedno sa zoom rasponom od 20-200mm, koji se može proširiti na 14mm koristeći integrisani difuzioni panel. Blic se napaja punjivom Li-ion baterijom koji omogućava brzo punjenje i veliki broj okidanja sa jednim punjenjem.

V860II poseduje potpune bounce mogućnosti, uključujući pomeranje nagiba -7 to 90° i rotaciju levo-desno po 180°. Tu su i podrška za high-speed sinhronizaciju, kompenzaciju blic ekspozicije, sinhronizaciju na prvoj i drugoj zavesici i još mnogo toga.