Poređenje proizvoda ( od 3 )
Art.Id: CAEOS250D
Canon EOS 250D (4K video) + EF-S 18-55mm IS STM - 1 Canon EOS 250D (4K video) + EF-S 18-55mm IS STM - 2 Canon EOS 250D (4K video) + EF-S 18-55mm IS STM - 3 Canon EOS 250D (4K video) + EF-S 18-55mm IS STM - 4 Canon EOS 250D (4K video) + EF-S 18-55mm IS STM - 5
U poredjenju sa modelom EOS 800D, EOS 250D poseduje 4K video i kompaktnijih je dimenzija što ga čini pogodnijim i lakšim za rukovanje. Kompaktan i elegantan Canon EOS 250D (200D mark II) je svestrani DSLR koji nudi idealan spoj foto i video mogućnosti. Uz CMOS senzor APS-C formata rezolucije 24.1MP i...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
650 76.375 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Uštedi kupovinom kompleta
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM NANO
Canon EOS 250D (4K video) + EF-S 18-55mm IS STM
SanDisk SDHC 64GB Extreme Pro 200MB/s UHS-I Cass10 U3 V30
Uštedi
Art.Id: CAEOS250D
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

U poredjenju sa modelom EOS 800D, EOS 250D poseduje 4K video i kompaktnijih je dimenzija što ga čini pogodnijim i lakšim za rukovanje. Kompaktan i elegantan Canon EOS 250D (200D mark II) je svestrani DSLR koji nudi idealan spoj foto i video mogućnosti. Uz CMOS senzor APS-C formata rezolucije 24.1MP i DIGIC 8 procesor slike omogućene su slike prepune detalja kao i UHD 4K snimanje video zapisa. Široki raspon osetljivosti ISO 100-25600 odgovara radu u različitim uslovima osvetljenja. Snimanje 4K time-lapse je moguće za kreativno prikazivanje subjekata u vremena. Dizajn senzora poseduje integrisan Dual Pixel CMOS AF. Pri fotografisanju uz pomoć optičkog tražila koristi se AF sistem sa faznom detekcijom od 9 tačaka za brzo i precizno fokusiranje u različitim scenarijima upotrebe.

Što se tiče fizičkog dizajna, veliki 3" LCD osetljiv na dodir sa 1.04 miliona tačaka omogućava intuitivno upravljanje podešavanjima i korišćenje liew-view prikaza, a takođe je i pomičan kako bi se omogućilo lakše gledanje iz visokog i niskog radnog ugla. Pored toga, ugrađeni Wi-Fi sa NFC-om dostupan je za brzo i lako uparivanje sa pametnim telefonom ili tabletom, zatim za bežično deljenje slika a Bluetooth je takođe dostupan za deljenje slika i daljinsku kontrolu kamere sa mobilnog uređaja.

24.2MP APS-C CMOS Senzor i DIGIC 8 Procesor

24.2MP APS-C CMOS senzor i DIGIC 8 procesor slike omogućavaju postizanje visokih osetljivosti i performansi fotoaparata kako bi odgovarali i fotografima i videografima. Fleksibilan osnovni opseg ISO 100-25600 koji se može proširiti na ISO 51200 odgovara radu u različitim uslovima osvetljenja uz smanjen nivo šuma u odnosu na prethodne modele. Procesor takođe doprinosi velikoj brzini snimanja od 5fps za fotografisanje objekata koji se brzo kreću.

9-Point All-Cross Type AF i Dual Pixel CMOS AF Sistemi

Sistem automatskog fokusiranja sa faznom detekcijom poseduje 9 tačaka i omogućava brzo i precizno fokusiranje u teškim uslovima osvetljenja. Dizajn AF senzora pruža veću tačnost u uslovima niskog kontrasta i mešovitog osvetljenja.

Kada koristite Live View ili snimate video zapis možete da koristite Dual Pixel CMOS AF. što nudi veću pokrivenost kadra autofokusnim tačkama. Idealan je za video zapise jer će korisnici uživati u glatkom fokusiranju bez nedostataka koji se obično susreću na sistemima zasnovanim na detekciji kontrasta.

Video zapis

EOS 200D mark II omogućava snimanje UHD 4K24p video zapisa, kao i Full-HD i HD snimanje. Snimanju video zapisa pogoduje opcija Dual Pixel CMOS AF sistema kao i funkcija Movie Servo AF. Movie Electronic IS je digitalna stabilizaciju slike u 5 osa koja služi da bi se umanjila pojava podrhtavanja fotoaparata na snimku. Ova opcija se može koristiti i u kombinaciji sa sočivima sa optičkim IS-om za efikasniju ukupnu stabilizaciju.Snimljeni zvuk je veoma kvalitetan, sa mogućnošću da koristite bilo ugrađeni mikrofon ili eksterni mikrofon.

Time-Lapse Movie režim se može koristiti za kreativan prikaz predmeta tokom dužeg vremenskog perioda. Intervalna podešavanja su između 1 sekunde i 60 minuta i dostupna su za između 2 i 3600 uzastopnih kadrova. Ovi pojedinačni kadrovi mogu se automatski integrisati u 4K ili Full-HD video fajl reprodukciju.

Dizajn tela aparata

 • Veliki pokretni LCD 3 inča sa 1.04 miliona tačaka nudi anti-refleksni dizajn za svetlu, živopisnu reprodukciju slike i snimanje uživo, a interfejs osjetljiv na dodir može se koristiti za intuitivno upravljanje i fokusiranje putem dodira
 • Slot za jednu SD memorijsku karticu se koristi za snimanje
 • Bluetooth omogućava povezivanje pametnog telefona ili tableta radi brzeg deljenja slika između uređaja kao i mogućnosti daljinskog upravljanja
 • Ugrađeni Wi-Fi omogućava bežično deljenje, kontrolu i prenos slike sa kompatibilnim pametnim uređajem
 • Optičko tražilo je pentamirror tipa
 • Li-ion baterija LP-E17 omogućava 1630 snimaka sa jednim punjenjem.

Ostale mogućnosti fotoaparata:

 • Dostupan je koristan vodič koji će vam pomoći da se upoznate sa d800 kroz niz detaljnih uputstava.
 • Picture Style modovi: Auto, Standard, Portrait, Landscape, Fine Detail, Neutral, Faithful, Monochrome i korisnička podešavanja.
 • Scenski modovi: Portrait, Smooth Skin, Group Photo, Landscape, Sports, Kids, Close-Up, Food, Candlelight, Night Portrait, Handheld Night Scene, HDR Backlight Control
 • Kreativni filteri: Grainy B/W, Soft Focus, Fish-Eye Effect, Water Painting Effect, Toy Camera Effect, Miniature Effect, HDR Art (Standard/Vivid/Bold/Embossed)

 • Canon EOS EOS 200D mark II (EOS 250D) DSLR telo
 • EW-400D-N kaiš za aparat