Poređenje proizvoda ( od 3 )
Canon EOS 90D - 1 Canon EOS 90D - 2 Canon EOS 90D - 3
Slike visoke rezolucije sa modela Canon EOS 90D od 32,5 MP omogućavaju isecanje, rotiranje i menjanje veličine, uz kvalitet slike koji je dovoljno visok za velike otiske. Pronalazite scene u sceni i doterujte kompoziciju, za savršen rezultat. EOS 90D ima svetlo optičko tražilo sa pokrivanjem od približno...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
1,170 137.592 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Uštedi kupovinom kompleta
Visico UV 67mm MC (multi coated)
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM NANO
Canon EOS 90D
Uštedi
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Slike visoke rezolucije sa modela Canon EOS 90D od 32,5 MP omogućavaju isecanje, rotiranje i menjanje veličine, uz kvalitet slike koji je dovoljno visok za velike otiske. Pronalazite scene u sceni i doterujte kompoziciju, za savršen rezultat. EOS 90D ima svetlo optičko tražilo sa pokrivanjem od približno 100% koje vam omogućava da posmatrate akciju dok se odvija i olakšava praćenje brzih subjekata, kao što su ptice u letu. Inteligentni, prilagodljivi displej prikazuje ključne informacije o snimanju, pa uvek znate šta se dešava, čak i kada je situacija napeta.
Ekran osetljiv na dodir sa promenljivim uglom na modelu EOS 90D omogućava vam da udobno snimate iz različitih uglova. Možete da fokusirate i snimate jednim dodirom, što ovo čini veoma intuitivnim načinom rada.Čak se i najbrži subjekti prate i održavaju izuzetno oštrim zahvaljujući naprednom sistemu za automatsko fokusiranje. 45 AF tačaka krstastog tipa rade sa RGB+IR senzorom ekspozicije od 220.000 piksela, za izvanrednu osetljivost na slabo osvetljenje, kao i prepoznavanje subjekta.
Ugrađeni Bluetooth i Wi-Fi dodaju novu dimenziju vašoj kreativnosti. EOS 90D radi u kombinaciji sa pametnim uređajima na kojima je instalirana aplikacija Canon Camera Connect radi lakog deljenje slika putem poruka i društvenih mreža. Takođe možete daljinski da upravljate fotoaparatom.

32.5MP APS-C CMOS Senzor

Sa impresivnih 32.5MP rezolucije EOS 90D je u stanju da stvori slike velike jasnoće i dinamičkog raspona, uz širok raspon osetljivosti ISO 100-25600 i niskim nivoom šuma za rad u teškim svetlosnim uslovima. Senzor i procesor slike takođe postižu brze performanse, uključujući mogućnost neprekidnog snimanja pri brzini do 11fps, snimanja UHD 4K30p video zapisa ili snimanja brzih Full-HD 1080p video zapisa sa 120fps.

45-Point All-Cross Type AF i Dual Pixel CMOS AF Sistemi

Sistem automatskog fokusiranja sa faznom detekcijom poseduje 45 tačaka i omogućava brzo i precizno fokusiranje u teškim uslovima osvetljenja. Dizajn AF senzora pruža veću tačnost u uslovima niskog kontrasta i mešovitog osvetljenja a široka pokrivenost 45 tačaka idealna je za praćenje i održavanje fokusa na pokretnim objektima.

Kada koristite Live View ili snimate video zapis možete da koristite Dual Pixel CMOS AF što nudi veću pokrivenost kadra autofokusnim tačkama. Idealan je za video zapise jer će korisnici uživati u glatkom fokusiranju bez nedostataka koji se obično susreću na sistemima zasnovanim na detekciji kontrasta.

Video zapis

EOS 90D je vrhunska alatka za videografe, uz mogućnost snimanja u rezolucijama do 4K i pri brzinama do 120p u Full HD režimu. Naš izvanredni Dual Pixel CMOS AF sistem fokusiranja daje oštar, filmski izgled. Priključci za mikrofon i slušalice omogućavaju vam da snimite zvučnu podlogu koja je podjednako dobra kao i slika.

Prilikom snimanja u Full HD režimu dostupan je asortiman brzina u kadrovima, od 30 ili 25 kadrova u sekundi do glatkih 50 ili 60 kadrova u sekundi – idealno za subjekte koji se kreću. Opciono je takođe dostupno 100 ili 120 kadrova u sekundi, što je izvanredno za efekte usporenog kretanja.

4K film sa ubrzanim protokom vremena u fotoaparatu, sa 3 različite unapred podešene postavke, omogućava vam da prikazujete kretanje na potpuno drugačijoj vremenskoj skali. 4K izdvajanje kadrova omogućava kreiranje JPEG slika od 8 MP od pojedinačnih kadrova iz video materijala.

Dizajn tela aparata

 • Veliki pokretni LCD 3 inča sa 1.04 miliona tačaka nudi anti-refleksni dizajn za svetlu, živopisnu reprodukciju slike i snimanje uživo, a interfejs osjetljiv na dodir može se koristiti za intuitivno upravljanje i fokusiranje putem dodira
 • Slot za jednu SD memorijsku karticu se koristi za snimanje
 • Ugrađeni Bluetooth i Wi-Fi dodaju novu dimenziju vašoj kreativnosti. EOS 90D radi u kombinaciji sa pametnim uređajima na kojima je instalirana aplikacija Canon Camera Connect radi lakog deljenje slika putem poruka i društvenih mreža. Takođe možete daljinski da upravljate fotoaparatom, za alternativne uglove.
 • Optičko tražilo je pentamirror tipa sa 100% pokrivenosti kadra
 • Li-ion LP-E6N baterija omogućava 1300 okidanja sa jednim punjenjem

Ostale mogućnosti fotoaparata:

 • RGB + IR senzor za merenje sa 220000 piksela omogućava precizno merenje ekspozicije
 • Elektronski zatvarač omogućava rad sa brzinama zatvarača od 1/16000s
 • EOS iTR autofokus omogućava prepoznavanje lica radi poboljšane kontrole fokusa tokom snimanja portreta.
 • 4K time-lapse klipovi se mogu snimati u fotoaparatu

 • Canon EOS 90D DSLR telo
 • EC2 široki kaiš za aparat